maandag 11 juli 2011

Duo Zolka doet ook aan goede doelen: en hoe!



Speciaal voor Stichting Whorechild trad Duo Zolka zondag 10 juli 2011 de hele dag op voor het reizend publiek, in de hal van treinstation Schiphol.

Alle bekende hits kwamen natuurlijk langs en zelfs internationale buitenlanders uit het buitenland, waarvan sommigen gek genoeg nog nooit van Duo Zolka hadden gehoord, konden ze al snel meezingen. En... de voetjes gingen stevig van de vloer!

Helaas moest onze bevriende fotograaf, Gerben Ladage, afzeggen vanwege een acute ontsteking van de blinde darm ten gevolge van consumptie van friet bereid in verontreinigd frituurvet.

Gelukkig konden we een passerende toerist met direktklaarcamera zo ver krijgen om voor ons dit evenement vast te leggen. (De foto is op een wat rustiger moment van de dag genomen, dus niet geheel representatief voor de vrolijke taferelen die zich de hele dag rondom het hammondorgel afspeelden.)

Ook niet geheel onbelangrijk: deze dag heeft door de gulle gevers in het publiek maar liefst 945 euro en 51 cent opgebracht, waarvan zeker bijna de helft naar het goede doel gaat! Gefeliciteerd Stichting Whorechild!