vrijdag 23 september 2005

Ingezonden: "Leuk is anders"

Ingezonden brief van Winston uit de Tarwewijk


Yo,

Er schijnen mensen te zijn die kritiek hebben op het humorgehalte van deze site. Die mensen moeten dan zelf maar wat leuks bedenken, vind ik tenminste.

Doei,

Winston

maandag 19 september 2005

Gevaar in de badkamer

Bouwvakker Arie kwam thuis van zijn werk. Onder het vuil liep hij de trap op naar de badkamer om een lekker verfrissende douche te nemen. Toen hij vlak voor de deur stond hoorde hij gestommel in de douchecabine. 'Wie is daar?' riep Arie met trillende stem. Er kwam geen antwoord.
Arie holde naar beneden en belde de politie, de brandweer, het ziekenhuis, de kindertelefoon en het leger, want wij lezers weten dat Arie een bang ventje is. Toen alles er was (ook het leger) gingen ze naar boven.
De commissaris van politie was het dapperst, en zei: 'Laat mij maar eerst'. Hij glipte de deur binnen en het was enkele seconden doodstil. Toen klonk een bulderend gelach en de commissaris stak z'n hoofd om de hoek van de deur. Hij had tranen in zijn ogen van het lachen en in zijn hand een nieuw stuk zeep. 'Zo Arie, vergeten dat je een stuk stommelzeep had gekocht? HAHA'.
Arme Arie, iedereen begon onbedaarlijk te lachen, zijn naam werd gescandeerd, en de mannan van het leger begonnen overdreven aan hem te snuffelen. 'Nee, ik heb me vandaag nog niet gewassen nee. Ik weet ook helemaal niet wat stommelzeep is'. De man van de ambulance nam Arie even apart en zei: 'Arie jongen, ik mag jou wel. Ik zal je eens even haarfijn uitleggen hoe stommelzeep werkt'.
En volgens de legende heeft die man dat toen nog gedaan ook!

Mop

Er lopen twee leeuwen door de Kalverstraat. Zegt de een: 'Ik dacht dat hier zoveel druk was?'

Interessant artikel!

zondag 18 september 2005

Faxbericht

Post uit Duitsland



Meine Freunde,

Es Freut mich sehr eine so elegante und komische site zu besuchen. Unglaublich witzig!!!!
Toy, toy, toy von Jürgen aus Wippertal