vrijdag 23 januari 2009

ZOLKA RUILBEURS!


Hoi Duo Zolka fans!


Op 21 mei organiseren wij alweer voor de 32ste keer in buurthuis De Snikkel de jaarlijkse Zolka ruilbeurs. Wil je iets ruilen uit je Zolka collectie of gewoon lekker neuzen bij de verschillende kraampjes? Even gezellig bijpraten met andere Zolka fans of meedoen aan de Zolkaraoke? Kom dan op 21 mei naar De Snikkel. We gaan er weer een geweldig feest van maken! Toegang is € 2,50 voor volwassenen en € 89,67 voor kinderen. Meisjes met blote borsten gratis.

Groetjes en tot ziens,

het evenemententeam van buurthuis de Snikkel



3 Comments:

At 23 januari, 2009 17:43, Blogger Paul Piemels said...

Even voor alle duidelijkheid: na de beangstigende situatie van twee jaar geleden, met de omvallende dranghekken, zullen wij er zelf net als vorig jaar niet bij zijn.
Zodra de Snikkel een nieuw onderkomen heeft gevonden zullen we zeker overwegen zelf weer deel te nemen.

We wensen alle fans een fantastische dag toe!

 
At 25 januari, 2009 17:14, Anonymous Anoniem said...

Beste bandleden van Duo Zolka,

We zullen er ondanks, of moet ik zeggen dankzij, jullie afwezigheid weer een enorm feest van maken. De beveiliging is dit jaar in handen van een gerenommeerde Kroatische firma. Volgens ons is het dus dit jaar allemaal ontzettend goed geregeld. Maar goed, dat dachten we vorig jaar en twee jaar geleden ook...

Nou ja, zie maar. Jullie zijn welkom. Als jullie komen, laat het dan nog even weten, dan zorg ik persoonlijk dat er consumptiebonnen klaarliggen.

 
At 23 april, 2017 19:25, Anonymous Frans said...

Mien vrouw het nog lp's van Zolka. En blote borsten het ze ok, dus...
Groetjes frans

 

Een reactie posten

<< Home